Geen Uitstel Meer

Geen Uitstel Meer is een Bijbelstudie over het boek Openbaring

Geen Uitstel Meer

Geen Uitstel Meer

Geen Uitstel Meer is een Bijbelstudie gebaseerd op het boek “Geen Uitstel Meer” van Wim Embregts, uitgegeven door het Zoeklicht. Wim Embregts was een voorganger en een Bijbelschool leraar voor meer dan 60 jaar. Verder heeft hij meer dan 10 boeken geschreven en vele publicaties verzorgd. Tenzij anders aangegeven wordt voor deze studie de herziene statenvertaling van de Bijbel gebruikt. We zullen deze Bijbel zeer frequent raadplegen tijdens deze studie.

Geen Uitstel Meer

komt van het Bijbelvers uit Openbaring 10:6. De studie behandelt het laatste boek van de Bijbel OPENBARING en is op een moderne wijze gestructureerd. De studie behandelt in grote details dit Bijbelboek en laat zien welke gebeurtenissen plaats vinden in de eindtijd. Dit wordt verder verduidelijkt door tekeningen en geluid. De tekeningen zijn gebaseerd op de informatie die de Bijbel ons geeft en geluiden die daar bij horen zoals donderslagen en lichtflitsen genoemd in bv. Opb. 4.

Geen Uitstel Meer bestaat uit een inleiding en 26 delen. Elk deel bestaat uit ongeveer 20 minuten video opnames, Sheets (PDF file) en een Samenvatting. Als een deel te lang is wordt die gesplitst in sub-delen zie onderstaande tabel.
Als je vragen hebt stuur ons dan een E-mail naar: secretaris@bgimmanuel.nl

Voor het opbouwen van de studie Geen Uitstel Meer is een projectteam in het leven geroepen en een klankbord-groep. Het projectteam verzorgt de scripts, opname, publicatie en de administratie. Het team wordt bijgestaan door een klankbord-groep die luistert naar de opnames en eventueel vragen stelt. Vragen die naar aanleiding van deze studie later komen zullen via onze administratie worden afgehandeld en mogelijk aan de structuur worden toegevoegd.

Wij danken het Geen Uitstel Meer projectteam en klankbordgroep zonder hen was dit project niet mogelijk:

Baptistengemeente Immanuel Hoogeveen
Klankbordgroep: 11 leden
Schrijver Geen Uitstel Meer: Wim Embregts
Schriftlezingen: Annie Profijt
Technische deel en gesproken teksten: Hans van Wingerden

De studie bestaat uit de volgende delen:

Video Overzicht van de Studie delen in 4 blokjes:
Geen Uitstel Meer – Deel 1
Geen Uitstel Meer – Deel 2
Geen Uitstel Meer – Deel 3
Geen Uitstel Meer – Deel 4